česky english
Jan Maria Hotel Jan Maria Hotel Jan Maria

GDPR

Ochrana osobních údajů GDPR

Společnost KR OSTRAVA a.s. Slívova 1946/ 7 Slezská Ostrava, IČ: 25890981, zapsána v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Ostravě oddíl B, vložka 2527, zpracovává osobní údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů. 

 

Účel zpracování osobních údajů

Osobní údaje hosta jsou zpracovávány správcem za účelem poskytování služeb a to na základě zákonné povinnosti, plnění smluv, oprávněného zájmu a na základně uděleného souhlasu.

Osobní údaje ubytovaného hosta jsou zpracovávány dle zákonné povinnosti zákon č.565/1990 Sb., o místních poplatcích a zákona č. 326/1999 Sb. a 222/2017 o pobytu cizinců na území ČR, ve znění pozdějších předpisů a to na základě informace poskytnuté hostem v rozsahu daném zákonem. Osobní údaje pro účely plnění smluvních podmínek jsou správcem zpracovávány v rozsahu:

jméno, příjmení, emailová adresa a tel. kontakt.

 

Pro účely přímého marketingu jsou osobní údaje zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce v rozsahu:

jméno, příjmení a emailová adresa.

 

Příjemci osobních údajů a zpracovatelé

Správce prohlašuje, že osobní údaje budou zpřístupněny příslušným zaměstnancům správce, kteří mají povinnost zachovávat mlčenlivost o těchto údajích, jakož i o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení těchto osobních údajů. Správce prohlašuje, že osobní údaje budou pro výše uvedené účely předávány zpracovatelům:

Agnis, s.r.o.

PREVIO s.r.o.

ASCON Group, v.o.s.

Správce rovněž prohlašuje, že nebude předávat osobní údaje do třetích zemí nebo jakékoli mezinárodní organizaci.

 

Právo na výmaz

O výmaz osobních údajů lze požádat prostřednictvím emailové adresy info@jan-maria.cz Požadavky budou vyřízeny dle zákonné lhůty.

Úřad pro ochranu osobních údajů, dozorový orgán pro území České republiky www.uoou.cz

Ubytování online

REZERVOVAT za nejlepší cenu

Kontakt

Hotel Jan Maria****
Slívova 1946/7
710 00 Ostrava - Slezská Ostrava
GPS: 49°49'33.77''N, 18°19'20.322''E

 

Kontakt na recepci:
Tel: +420 595 245 111
Mob: +420 739 455 744
E-mail: rezervace@jan-maria.cz

Buďte s námi

 

Najdete nás jen pár minut jízdy autem z centra Ostravy. Z hlavního vlakového či autobusového nádraží se k nám dostanete tramvají č. 1, 2, 4, 8, 12 nebo trolejbusem č. 101 a 110.   

 

Kariéra

Ocenění

Hoteliér roku 2015Hotel StarsAHR
Online rezervace