česky english
Svatba v hotelu Jan Maria Svatba v hotelu Jan Maria Svatba v hotelu Jan Maria Svatba v hotelu Jan Maria

Nabídka svatebního menu hotelu Jan Maria

 Svatební menu

Jenom podle Vašich chutí, potřeb a finančních možností pro Vás v hotelu Jan Maria sestavíme

svatební menu o tolika chodech, kolik jste jich schopni sníst.

Menu I

Sklenička lehce perlivého Frizzante
Terinka z vepřové šunky s křenovým Créme Fraiche s trhanými lístky salátu a toastem
Silný hovězí vývar s játrovým knedlíčkem, domácími nudlemi a kořenovou zeleninou
Tradiční svíčková na smetaně s brusinkami a domácím karlovarským knedlíkem
Svatební dort (krájení novomanželů)

Menu II

Sklenička lehce perlivého Frizzante
Uzený losos na carpacciu z pečené řepy a citronovo-koprovým mouse
Slepičí vývar s kuřecí galantinkou a zeleninou Julienne
Filírovaná vepřová panenka s dijonským glacé, zeleným pepřem a smetanovými brambory dauphiné, pečené cherry rajčátka
Svatební dort (krájení novomanželů)


Menu III

Sklenička lehce perlivého Frizzante Estrella
Kachní paštika v tymiánovém másle s želé z portského vína a domácí brioche
Silný vývar z hovězí ohánky s domácími nudlemi, masem a kořenovou zeleninou
Konfitované kachní stehýnko s červeným zelím dušeným na hruškách s cibulovo-špekovými noky
Svatební dort (krájení novomanželů)


Menu IV

Sklenička lehce perlivého Frizzante
Variace předkrmů z drůbeží paštiky a kachních prsou s ovocným chutney a sezamovou tyčinkou
Krém ze zauzených rajčat s parmazánovými chipsy a bazalkovým pestem

Pečený candát pečený na přepuštěném másle s vůni kopru podávaný na krémovém rajčatovém risottu
Svatební dort (krájení novomanželů)


Menu V

Sklenička lehce perlivého Frizzante
Zvěřinová terinka s marinovanou hruškou
Vývar z kukuřičných kuřátek s trhaným masem, zahradní zeleninou a čerstvou pažitkou
Kančí hřbet sous vide s pistáciovou krustou a bramborovo-vanilkové pyré
Svatební dort (krájení novomanželů)

Menu VI

Sklenička lehce perlivého Frizzante
Gratinovaný kozí sýr s grilovanou čerstvou zeleninou a bazalkovým pestem
Zeleninová polévka s nočky a petrželkou
Filirovaný váleček z vepřové panenky v kombinaci s jemně uzenými kachními prsíčky na cuketovém bramboráčku s brusinkovo-jablečnou omáčkou
Svatební dort (krájení novomanželů)

Kontakt

Hotel Jan Maria****
Slívova 1946/7
710 00 Ostrava - Slezská Ostrava
GPS: 49°49'33.77''N, 18°19'20.322''E

 

Kontakt na recepci:
Tel: +420 595 245 111
Mob: +420 739 455 744
E-mail: rezervace@jan-maria.cz

Buďte s námi

 

Najdete nás jen pár minut jízdy autem z centra Ostravy. Z hlavního vlakového či autobusového nádraží se k nám dostanete tramvají č. 1, 2, 4, 8, 12 nebo trolejbusem č. 101 a 110.   

 

Kariéra

Ocenění

Hoteliér roku 2015Hotel StarsAHR